Σχετικά με εμάς

Επικοινωνία

e-boutique.gr

Το e-boutique.gr είναι e-shop ειδών ένδυσης και μόδας (εφεξής «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ»), της εταιρείας με διακριτικό Τίτλο “FEEL” με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 022279650000 και με αριθμό ΑΦΜ 073123533 που έχει έδρα/φυσικό κατάστημα στην οδό Τ.Πετυχάκη 20, 74100 Ρέθυμνο Κρήτης (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»). Το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης για τα προϊόντα που προσφέρει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και την πραγματοποίηση αγορών με «ηλεκτρονικό» τρόπο.

Η χρήση του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ e-boutique.gr από τον επισκέπτη / χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Συνεπώς, ο επισκέπτης / χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου. Eάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

H παραγγελία με χρήση του ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ακόμα και ως καταλόγου για άλλα είδη παραγγελίας (τηλεφωνικά, μέσω e-mail), ως συμβάσεις εξ’ αποστάσεως ρυθμίζονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994. Δείτε τι ισχύει σήμερα με την Υπουργική Απόφαση 5338 17/1/2018 «Κωδικοποίηση του ν. 2251/1994 Προστασία των Καταναλωτών σε ενιαίο κείμενο»). Η προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας προς τις Οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τέθηκαν σε ισχύ από την 13/06/2014 – ΦΕΚ 2144/Β/30.8.2013).

Δείτε ποιοί είναι οι [ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ],   οι [ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ] και οι δυνατότητες για [ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΧΡΕΩΣΕΙΣ]

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δείτε την [ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ]

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.