Αποστολές – Χρεώσεις

Επικοινωνία

Αποστολές

Η αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Το κόστος είναι ΧΧΧΧΧΧ€ ανά παραγγελία για όλη την Ελλάδα. Για αγορά άνω των ΥΥΥΥΥΥΥΥ€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Παραδόσεις

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος. Παραδόσεις εκτός Ελλάδας δεν πραγματοποιούνται.

Οι παραδόσεις εκτελούνται από Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00-17.00 εκτός από επίσημες αργίες και εθνικές εορτές.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των εμπορευμάτων για λόγους ανωτέρας βίας π.χ. όπως κακοκαιρές ,απεργίες και φυσικά φαινόμενα.

Ακύρωση παραγγελίας – Επιστροφές

Ακύρωση παραγγελίας:

Η ακύρωση της παραγγελίας είναι εφικτή αν τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Καλέστε στον αριθμό 6982025497 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση [email protected] το συντομότερο δυνατόν και η ακύρωση θα γίνει χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Άρνηση παραλαβής:

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει

Επιστροφές:

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, μπορείτε να την επιστρέψετε λαμβάνοντας υπόψη ότι:

  • Σε περίπτωση που παραλάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν η διαδικασία αντικατάστασης θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.
  • Σε περίπτωση υπαναχώρησης (επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω αλλαγής γνώμης εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους) επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου τόσο την αρχική δαπάνη αποστολής όσο και την δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Το κόστος των μεταφορικών ΧΧΧΧΧΧ€ της αρχικής αποστολής θα αφαιρεθεί από το ποσό επιστροφής και η χρέωση αυτή γίνεται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια π.χ. δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των ΥΥΥΥΥΥΥΥ€. Αν επιλέξετε η επιστροφή να γίνει μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, το κόστος των μεταφορικών θα πρέπει να καταβληθεί από εσάς άμεσα και είναι ΧΧΧΧΧΧ€.

Σημείωση: Κατά την δοκιμή των προϊόντων  βεβαιωθείτε ότι αυτά:

  • δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει σημάδι ή μυρωδιά όπως αρώματα, αποσμητικά, καπνό
  • δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους και
  • δεν έχετε αφαιρέσει  τις συνημμένες ετικέτες.

Αν η αρχική συσκευασία των προϊόντων έχει παραβιαστεί και ανάλογα με τις τυχόν φθορές που έχουν προκύψει από την μη τήρηση των παραπάνω οδηγιών η επιστροφή μπορεί να μην γίνει αποδεκτή.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα [ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ]